Over ons

Welkom bij Groei Media Agency

Groei Media is jouw one-stop-shop voor webdesign en online marketing.

Wie zijn we

Bij Groei Media ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van webdesign en online marketing. Onze studio in Schoten is de thuisbasis van ons team dat gespecialiseerd is in het opzetten van online branding voor start-ups en corporates die vooruitstrevend zijn. Laat ons je website maken en profiteer van modern en doordacht webdesign dat garant staat voor hoge conversie.

onze missie

Onze missie is om jou een prachtige en gebruiksvriendelijke website te bieden die niet alleen aantrekkelijk is voor het oog, maar ook hoog scoort in zoekmachines en bijdraagt aan jouw marketingdoelen. Onze deskundige webdesigners en marketeers hebben de ervaring en kennis om jouw bedrijf te laten uitblinken in jouw branche. We willen jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten brengen en zo jouw online aanwezigheid en verkoop stimuleren. Laten we samenwerken om jouw online succes te bereiken!

wat we doen

Ons stappenplan

01.

Overleg

Met een persoonlijke aanpak beginnen we met het overleggen van de wensen van de klant. We vinden het belangrijk om goed te begrijpen wat onze klanten willen en nodig hebben, zodat we een website kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij hun doelstellingen. 

02.

definieer

Nadat we de wensen van onze klanten hebben besproken, definiëren we het plan en stellen we een gedetailleerde strategie op voor de website. Na het laatste overleg met de klant, gaan we goed voorbereid van start met het bouwen van de website.

03.

Design

In de volgende fase gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Hierbij betrekken we de klant bij elke stap, zodat je aan het eind het gevoel hebt dat het echt jouw website is.

04.

Develop

Tijdens het ontwikkelen van de website wordt alles op punt gezet en is dit de belangrijkste fase van het proces. Bij deze stap wordt de klant nauw betrokken om tot een optimaal resultaat te komen dat perfect aansluit op de wensen en doelen van de klant. 

05.

Last check-up

In deze fase gaan we het project overlopen en de laatste aanpassingen aanbrengen voor we tot de aflevering van het project overgaan.

06.

Aflevering project

Eens de klant heeft aangegevendat het project volledig klaar is leveren we de website af en volgt er een opvolging prijs inbegrepen van 3 maanden.

Waarom Groei Media Agency?

Tijdens het ontwikkelen van de website wordt alles op punt gezet en is dit de belangrijkste fase van het proces. Bij deze stap wordt de klant nauw betrokken om tot een optimaal resultaat te komen dat perfect aansluit op de wensen en doelen van de klant. Ons team van experts werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelingsmethoden om ervoor te zorgen dat jouw website van de hoogste kwaliteit is en aan alle eisen voldoet. Wij streven ernaar om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te helpen groeien.

Wij bieden webdesign op maat met een persoonlijke aanpak, zodat jouw website perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Ons team van experts luistert naar jouw wensen en adviseert je over de beste oplossingen om jouw online aanwezigheid te versterken. Laat ons je helpen om een professionele en unieke website te creëren die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt.

Met SEO (Search Engine Optimization) kun je de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines vergroten, waardoor je meer organisch verkeer kunt genereren. Dit kan leiden tot hogere conversies en meer omzet. Door middel van strategische optimalisaties van jouw website, content en linkprofiel, kun je jouw concurrentie voorblijven.

Met SEA (Search Engine Advertising) plaats je advertenties in zoekmachines zoals Google om meer verkeer naar je website te genereren. Dit kan leiden tot hogere conversies en meer omzet. Door het instellen van gerichte targeting en het gebruik van relevante zoekwoorden kan SEA een effectieve en kostenefficiënte marketingstrategie zijn.

UX design is de kunst van het creëren van intuïtieve en boeiende digitale ervaringen voor uw gebruikers. Een effectieve UX-strategie verbetert de interactie tussen uw klanten en uw product, wat leidt tot hogere conversies en klanttevredenheid. Laat ons u helpen bij het ontwerpen van een UX die uw gebruikers niet alleen zal aanspreken, maar ook zal converteren.

Digitale marketing biedt de mogelijkheid om je merk/bedrijf online te promoten en je doelgroep te bereiken via verschillende kanalen, zoals sociale media, e-mailmarketing en zoekmachine-advertenties. Met de juiste strategie en uitvoering kun je meer verkeer, leads en conversies genereren voor je bedrijf en zo je online aanwezigheid vergroten. Laat ons je helpen om jouw digitale marketingdoelen te bereiken!

Ons team staat u graag bij voor elke mogelijke oplossing op maat voor uw probleem.

Enkele cijfers

Ons klantenaantal blijft groeien!

1
Tevreden klanten
1
Projects Completed
1
Websites in beheer

Wilt u graag uw project met ons aangaan?

Twijfel niet en contacteer ons !

×

 

Hallo!

Kom snel met ons in contact via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?