Portfolio

Onze eigen website hebben we ontwikkeld in WordPress. Met onze focus op kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat de website uitstekend is geoptimaliseerd voor SEO en een gebruikerservaring biedt die vriendelijk is voor de UIX. We weten hoe belangrijk het is om een website te hebben die gemakkelijk te gebruiken is voor de klant en daarom hebben we dit als topprioriteit gesteld bij de ontwikkeling van onze eigen website.

Op de website vindt u prachtige afbeeldingen van de nieuwe locatie van Fox and Jane die onlangs is gerenoveerd om de beste kapperservaring te bieden aan hun klanten. Daarnaast kunt u genieten van afbeeldingen van hun stijlvolle kapsels en het getalenteerde team dat dagelijks klaarstaat om klanten te ontvangen en te verzorgen.

Ik heb nauw samengewerkt met de eigenaar van Fox and Jane om ervoor te zorgen dat de website perfect weergeeft waar het bedrijf voor staat. Dankzij hun visie en inspiratie hebben we een prachtige website kunnen ontwikkelen die hun unieke stijl en aanbod perfect weerspiegelt.

Ons bedrijf heeft onlangs de eer gehad om een website te bouwen voor een klant die Lego verhuurt. Dit was een buitengewoon interessant project, aangezien het om een uniek idee ging! We hebben samengewerkt met twee creatieve geesten om ervoor te zorgen dat het resultaat niet alleen mooi was maar ook geoptimaliseerd voor SEO en UIX. Onze passie voor het creëren van unieke en op maat gemaakte websites heeft ons geholpen om deze klant volledig tevreden te stellen en een prachtig eindresultaat te leveren.

Als uw website-ontwikkelaar ben ik trots om aan te kondigen dat ik onlangs een prachtige website heb mogen bouwen voor JJ Tattoo Studio. Het was een geweldige ervaring om te kunnen samenwerken met zo’n creatieve en gepassioneerde klant. De website weerspiegelt de klasse van de zaak en is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines dankzij mijn expertise op het gebied van SEO. Met behulp van WP Bakery Builder heb ik een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website gecreëerd die volledig voldoet aan de wensen en eisen van JJ Tattoo Studio. Neem gerust een kijkje en ontdek wat ik voor uw bedrijf kan betekenen!

Bij ons hebben we het voorrecht gehad om de website van Sugar And Sweets te ontwikkelen – een uitdagend maar zeer interessant project vanwege het uitgebreide assortiment aan producten en informatie. Om ervoor te zorgen dat de website goed wordt gevonden door zoekmachines, hebben we deze volledig geoptimaliseerd voor SEO. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de krachtige mogelijkheden van Shopify om een website te bouwen die niet alleen mooi en aantrekkelijk is maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Bekijk de website zelf en ontdek hoe wij een unieke online ervaring voor Sugar And Sweets hebben gecreëerd!

Als ervaren webontwikkelaars hebben wij met veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van een Shopify webshop voor Rox Beauty, een prachtige schoonheidssalon dat ook online haar producten verkoopt. Onze deskundige aanpak omvatte niet alleen volledige optimalisatie voor zoekmachines (SEO), maar ook de implementatie van een breed scala aan producten en prijzen. Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook zeer gebruiksvriendelijk voor de klant. We zijn trots op ons werk en nodigen u van harte uit om te ontdekken hoe we Rox Beauty hebben geholpen hun online aanwezigheid te verbeteren.

Als webontwikkelaar hebben wij voor een gerenommeerde hoge drukreinigersfirma een website ontworpen met een uitgebreide galerij van hun werkzaamheden. De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en voorzien van een handige afsprakenkalender.

×

 

Hallo!

Kom snel met ons in contact via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?